29.08.2018 tarihli toplantı davetine istinaden 07.09.2018 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda, saat 14.30’da Kişi Birim Kalite üyelerinin katılımı ile toplanıldı;
  • Toplantının ilk bölümü Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Esra SİVEREKLİ tarafından yapılan “Harran Üniversitesi Birim Kalite Komisyonu Üyeleri Toplantısı” açılış konuşması ile başladı. Açılış Konuşmasının ardından Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat DEMİR tarafından “ İş Akış Şemalarının Önemi, Amacı ve Hazırlanması” hakkında Birim Kalite Komisyon üyelerine yönelik bilgilendirme sunumu yapıldı.
  • Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda Kalite Komisyon Üyesi Doç. Dr. Veysel GÜMÜŞ “ Program Yeterlilik Çalışmaları ve İçeriği” hakkında bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi.
  • Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Program Yeterlilik Çalışmaları Fakülte Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mahmut İNAN'ın, “Program Yeterlilik Çalışmaları Organizasyonu ve Teşkilatlanma” başlıklı sunumunun ardından toplantı soru-cevap kısmı ile sona erdi.


 

BAĞLANTILAR

        Yüksek Öğretim Kalite Kurulu