Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü’nün öncülüğünde  ‘Stratejik Yönetim’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.
 
Osmanbey Yerleşkesi Ziraat Fakültesi Prof.Dr.Hüseyin APAN konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Abdülhalim Dündar, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri ile akademik ve idari kalite elçileri katıldı.
 
Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’in açış konuşmasının ardından Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tuba Canvar Kahveci, Stratejik Yönetim konusunda bir sunum gerçekleştirdi.
 
Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik açış konuşmasında, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından belirlenen usul ve esaslar doğrultusunda yapılacak çalışmaların önemini vurgulayarak; bu çalışmaların Üniversitemizde Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi ve Kalite Güvence Sisteminin kurulması aşamasında ve Kurumsal Hafızanın oluşmasında büyük bir paya sahip olduğunu ifade etti. Çelik ayrıca; “Kalite Elçilerine” düşen görevlerin çok önemli olduğunu, çünkü “Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi ve Kalite Güvence Sisteminin” üniversitemizde aktif şekilde işleyebilmesinin “Kalite Elçilerine” bağlı olduğunu ifade ederek, çalışmalarında gösterecekleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Üniversitenin stratejik planı ve hedefleri doğrultusunda, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idari hizmetlerin değerlendirilmesi ve kalitesinin geliştirilmesi ile ilgili birçok noktaya değinilen programa; 04 Ekim Cuma günü Ziraat Fakültesi Prof.Dr.Hüseyin APAN konferans salonunda, Kalite elçileri ile gerçekleştirilen atölye çalışması ile devam edildi.

 03.10.2019

 

BAĞLANTILAR

        Yüksek Öğretim Kalite Kurulu