Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından  İdari Kalite Elçilerine Süreç Yönetimi” konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.
 
Osmanbey Yerleşkesi Ziraat Fakültesi Prof.Dr.Hüseyin APAN konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Abdülhalim Dündar, Daire Başkanları ve “İdari Kalite Elçileri” katıldı.
 
Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tuba Canvar Kahveci, “Süreç Yönetimi” konusunda yaptığı sunumundan sonra Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik tarafından kendisine  Üniversitemiz adına Teşekkür Belgesi’ni takdim etti.
 
Üniversitenin stratejik planı ve hedefleri doğrultusunda, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idari hizmetlerin değerlendirilmesi ve kalitesinin geliştirilmesi ile ilgili “Süreç Yönetimi’nin”  öneminin ve gerekliliğinin vurgulandığı toplantıdan sonra Kalite Koordinatörlüğü ile gerçekleştirilen atölye çalışmasına devam edildi.

17.10.2019


 
 

BAĞLANTILAR

        Yüksek Öğretim Kalite Kurulu