Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından ‘Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemine Veri Girişi’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.
 
Osmanbey Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi Küçük Amfi Toplantı salonunda gerçekleştirilen programa, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat DEMİR, Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Bürhan Akpunar, Akademik ve İdari kalite elçileri katıldı.
 
Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’in açış konuşmasının ardından Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Bürhan AKPUNAR, Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet GÖÇEN, Fakülte Sekreteri Servet SARI,Kalite Koordinatör yardımcısı Osman ASLAN Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemine verilerinin girişi konusunda bir sunum gerçekleştirdi.
 
Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik açış konuşmasında, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından belirlenen usul ve esaslar doğrultusunda yapılacak çalışmaların önemini vurgulayarak; bu çalışmaların Üniversitemizde Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi ve Kalite Güvence Sistemine verilerin girişlerinin hızlıca başlanıldığını ve sisteme girilen verilerin Kurumsal Hafızayı oluşturması açısından önemli olduğunu vurgulayarak , “Kalite Elçilerine” düşen görevlerin çok önemli olduğunu, çünkü “Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi ve Kalite Güvence Sisteminin” üniversitemizde aktif şekilde işleyebilmesinin “Kalite Elçilerine” bağlı olduğunu ifade ederek, çalışmalarında gösterecekleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Üniversitenin stratejik planı ve hedefleri doğrultusunda, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idari hizmetlerin değerlendirilmesi ve kalitesinin geliştirilmesi ile ilgili birçok noktaya değinilen programa; 02 Mart Pazartesi günü Mühendislik Fakültesi Küçük Amfi Toplantı salonunda, Kalite elçileri ile gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına devam edildi.
 
 02.03.2020

 

BAĞLANTILAR

        Yüksek Öğretim Kalite Kurulu