Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünden Erzurum Atatürk Üniversitesi’ ne ziyaret gerçekleştirildi.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik başkanlığında, Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, Genel Sekreter Abdülhalim Dündar ve Kalite Koordinatörü Dilşah Beyaz Öztürkmen ve kalite koordinatörlüğü birimi, Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.
Harran Üniversitesi yönetiminin gerçekleştirdiği ziyarette, Atatürk Üniversitesinde Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında kurulan Kurumsal İletişim Direktörlüğü, (KİD) Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi, Dijital Dönüşüm Ofisi, Metodoloji Ofisi, Lisans Eğitim Koordinatörlüğü ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimini (BAP) ile Doğu Anadolu Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezini (DAYTAM) birimler ziyaret edilerek fikir alışverişinde bulunuldu.
Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, üniversiteler arasında gerçekleştirilecek iş birliklerinin “Yeni YÖK Vizyonu Yaklaşımı” doğrultusunda ülkemizin hedeflerine ulaşılabileceğini belirtti.

KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ




 
 

BAĞLANTILAR

        Yüksek Öğretim Kalite Kurulu