Harran Üniversitesi kalite sisteminin oluşturulması ve geliştirilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kalite Yönetim Belgesine sahip ilk ve tek devlet üniversitesi olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ve beraberindeki heyet, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile kalite süreçleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Sabri Çelik, üniversitelerde artık kalite sisteminin gerekli olduğunu belirterek Harran Üniversitesi olarak kalite süreçlerine önem verdiklerini ve süreci daha da geliştirmek için alanda yapılan çalışmaları takip ettiklerini kaydetti.

Kalite çalışmaları, süreçleri ve detayları hakkında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile bir görüşme gerçekleştiren heyetimiz daha sonra Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ekibi tarafından Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hakkında hazırlanan sunumu dinledi. Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, her iki üniversitenin kalite sistemi süreçleri ile ilgili bilgi paylaşımlarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Harran Üniversitesi’ne kalite çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonunda, iki üniversite arasında iletişimin sürdürülmesi ve iş birliğinin devam ettirilmesi temennilerinde bulunulurken, Harran Üniversitesi’nin Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ne her türlü desteğe hazır olduğu belirtildi. Ziyaret, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın birbirlerine günün anısına hediye vermeleri ile son buldu.



 

BAĞLANTILAR

        Yüksek Öğretim Kalite Kurulu