Araştırma Merkezleri ve Koordinatörlükler İçin Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi Bilgilendirme Toplantısı
Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında Araştırma Merkezleri ve Koordinatörlükler için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Üniversitemizin tüm akademik ve idari birimleri Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi(KYBS) üzerinden 2019-2023 Stratejik Plan takibi yapmaktadır. Bu çerçevede üniversitemizin beş yıllık stratejik planında belirtilen hedeflere uluşılmaya çalışılırken her birim için performans takibi yapılabilmektedir. Kalite Yönetim Sistemini tüm birimlerimizde tabana yaymak ve bilgi akışını daha etkin kılmak adına sistem üzerinden Eğitim-Öğretim, AR-GE, Uluslararasılaşma ve Toplumsal Katkı gibi ana temalara dair performans göstergeleri izlenebilmektedir. Bu amaçla akademik ve idari birimlerimizde olduğu gibi Araştırma Merkezleri ve Koordinatörlükler için de KYBS'ye her birim bazında tanımlama yapılması, birime özgü spesifik parametrelerin belirlenmesi, sistemde birim sayfasının hazırlanması ve bir sonraki süreçte yine bu birimlerimizin risk analizleri için risk parametrelerinin belirlenmesi, belirlenen risklerin birim sayfasına tanımlanması ve her birimin risk analizini kendi birim sayfasında çalışması, gerekli görüldüğü durumlarda düzenleyici faaliyet oluşturması  gibi konular görüşüldü. ZOOM programı üzerinden online gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat DEMİR, Prof. Dr. Mehmet HANÇER, Genel Sekreter Zübeyir ZORLU ve Araştırma Merkezleri ile Koordinatörlükler Birim Yöneticileri katılım göstermişlerdir.