Güzel Sanatlar Fakültesi 2022 Yılı Sunumları
Güzel Sanatlar Fakültesi 2022 Yılı Raporunu Üniversitemiz Yönetimine Sundu. Üniversitemiz Akademik Birimleriden Güzel Sanatlar Fakültesi; 2022 yılı çalışmalarını, Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS) hedef ve gerçekleşmelerini, Birim İç Değerlendirme Raporlarını (BİDR) üniversitemiz yönetimine sundu. Rektörlük Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat DENEK, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nihat DENEK, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim YENİGÜN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatma Şebnem KULOĞLU YÜKSEL, Fakülte Akademik Kalite Elçisi Dr. Öğr. Üyesi M. Kemal İÇDEN, Fakülte Bölüm Başkanları ve Kalite Koordinatörlüğü Birimi katılım gösterdi.