İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2022 Yılı Sunumları
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2022 Yılı Raporunu Üniversitemiz Yönetimine Sundu. Üniversitemiz Akademik Birimleriden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi; 2022 yılı çalışmalarını, Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS) hedef ve gerçekleşmelerini, Birim İç Değerlendirme Raporlarını (BİDR) üniversitemiz yönetimine sundu. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat DENEK, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet TERZİOĞLU, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DOĞAR, Fakülte Akademik Kalite Elçisi Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk BİLBAY, Fakülte Bölüm Başkanları ve Kalite Koordinatörlüğü Birimi katılım gösterdi.