TSE Dış Değerlendirme Açılış Toplantısı
Üniversitemiz TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme çalışmalarında kapsam genişlemesine gidilerek bu yıl tüm Akademik ve İdari birimlerimiz sürece dahil edilmiştir. 13 Aralık 2023 Çarşamba günü açılış toplantısı ile dış değerlendirme için süreç başlatılmıştır. Açılış toplantısına; Üniversitemiz Kalite Komisyon Başkanı olarak Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nihat DENEK, Prof. Dr. Cenap CEVHERİ, Prof Dr. Ahmet İLYAS, Rektör Danışmanı Doç.Dr. Dursun AKASLAN, Genel Sekreter Zübeyir ZORLU, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Zerife YILDIRIM, Doç. Dr. İbrahim YENİGÜN ve Kalite Koordinatörlüğü ekibi ile Dış Değerlendirme için üniversitemize gelen;
 TSE Bölge Müdürlüğünden Dr. İsmet TİTİZ, Değerlendirici Mehmet Sırrı SAVAŞ ve Şanlıurfa TSE İl Müdürü Hacı Ömer KAHRAMAN katılmışlardır. Tanışma süreci ardından açılış toplantısına geçildi. Açılış konuşmasında; Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU Üniversitemiz kalite yönetim sistemi çalışmaları ve dokümantasyon çalışmaları hakkında kısaca bilgiler vererek sürecin ilimize ve üniversitemize önemli katkılar sağlaması temennilerinde bulundu. TSE Dış Değerlendirme Takımı Başkanı Dr. İsmet TİTİZ ise edindikleri izlenimleri dile getirerek, sürecin verimli geçmesi yönünde temennilerde bulundu. Karşılıklı görüş, öneri ve değerlendirmelerin ardından toplantı tamamlanarak, dış değerlendirme için saha ziyaretlerine geçildi.