Üniversitemiz tüm birim kalite komisyonları ve kalite elçilerinin katılımıyla Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi(KYBS) 2020 yılı değerlendirme ve PUKO döngüsü toplantısı ZOOM programı üzerinden online olarak gerçekleştirildi. Üniversitemiz 2019-2023 Stratejik Planının da sistem üzerinden takip edilebildiği ve 2020 yılı içinde aktif olarak kullanımına başladığımız Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi yılsonu sonuçları genel değerlendirmesi yapıldı. Toplantıya Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat DEMİR giriş konuşmalarının ardından, Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zerife YILDIRIM tarafından KYBS’ nin kullanımı ve üniversitemiz tüm birimlerince yapılan Hedefler ve Gerçekleşmelerin izlendiği sonuç raporları değerlendirilmiştir. Yine Kalite Koordinatör Yardımcısı Osman ASLAN tarafından sistem üzerinden PUKO döngüsünün oluşturulması, takibi ve sonuçlandırılması ile Kalite Yönetim Sistemi (KYS) üzerinden Düzenleyici İyileştirici/Önleyici Faaliyetler (DÖF) anlatılmıştır.