Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından Kalite Elçilerine  "Kalite Yönetim Sistemi" nin uygulamalı lansmanı yapıldı.

Programa başkanlık eden HRÜ Kalite Koordinatörü Dilşah Öztürkmen “Kalite Yönetim Bilgi Sistemi ile Üniversitemiz ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi şartlarını karşılayacak benzersiz bir altyapı sağlayacağını” ifade etti.

Öztürkmen “Bu sistem ile muazzam büyüklükteki müşteri sayısı ve karmaşık organizasyonel yapılanma koşullarında çok sayıda şikayeti eş zamanlı ve etkin biçimde yönetebilmeyi sağlayacağız. Ayrıca Kalite Yönetim Bilgi Sistemi etkin kullanımı ile kurum içerisinde zamandan ve mekandan bağımsız bir beyin fırtınası ortamı oluşturması bakımından önemli olduğunu” söyledi.
Program Kalite Koordinatör Yardımcısı Osman Aslan’ın sistem üzerinde yaptığı örnek uygulamalar ile son buldu.

07.11.2019