HARRAN ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYONU

Ünvanı Adı ve Soyadı Birimi Görevi
Prof. Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU Rektörlük Kalite Komisyon Başkanı, Rektör
Prof. Dr. Nihat DENEK Rektörlük Kalite Komisyon Başkan Yrd., Rektör Yrd.
Zübeyir ZORLU Genel Sekreterlik Kalite Komisyon Üyesi, Genel Sekreter
Prof. Dr. Mustafa DURGUN Kalite Koordinatörlüğü Kalite Komisyon Üyesi, Koordinatör
Prof. Dr. Mustafa DENİZ Tıp Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Birim Temsilcisi
Prof. Dr. Ayşe MENTEŞ Veteriner Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Dekan Yrd.
Prof. Dr. Veysel GÜMÜŞ Mühendislik Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Birim Temsilcisi
Prof. Dr. Mustafa DURGUN Fen Edebiyat Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Birim Temsilcisi
Doç. Dr. Mehmet Sinan DOĞAN Diş Hekimliği Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Dekan Yrd.
Doç. Dr. Dursun AKASLAN AB Ofisi Erasmus + Program Koord. Kalite Komisyon Üyesi, Koordinatör
Doç. Dr. Ruken MACİT Fen Edebiyat Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Dekan Yrd.
Doç. Dr. Emine TEKER Eğitim Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Dekan Yrd.
Doç. Dr. İbrahim YENİGÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Dekan Yrd.
Doç. Dr. Ömer Faruk DEMİRKOL İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Dekan Yrd.
Doç. Dr. Ömer SABUNCU İlahiyat Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Dekan Yrd.
Doç. Dr. Selma KAHRAMAN Sağlık Bilimleri Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Dekan Yrd.
Doç. Dr. Dursun BARUT Tıp Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Dekan Yrd.
Doç. Dr. Ozan BALDAN Devlet Konservatuvarı Kalite Komisyon Üyesi, Müdür.
Doç. Dr. Mustafa ULUKAVAK Enstitüler Kalite Komisyon Üyesi, Müdür.
Dr. Öğr. Üyesi Meltem ÇAYCI Eczacılık Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Dekan Yrd.
Dr. Öğr. Üyesi İ.Hakan KARAÇİZMELİ Mühendislik Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Birim Temsilcisi
Dr. Öğr. Üyesi Eray ŞİMŞEK Ziraat Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Dekan Yrd.
Dr. Öğr. Üyesi A. Cevdet KIRIKÇI Eğitim Fakültesi Kalite Komisyon Üyesi, Birim Temsilcisi
Dr. Öğr. Üyesi Ali ÇULHA Mehmet Arabacı Beden Eğit. ve Spor YO Kalite Komisyon Üyesi, Müdür Yrd.
Öğr. Gör. Dr. Reyhan RAHMAN Uluslararası Öğrenci Koord. Kalite Komisyon Üyesi, Birim Temsilcisi
Dr. Öğr. Üyesi Okan ÇOLAK Turizm ve Otel İşletmesi YO Kalite Komisyon Üyesi, Müdür Yrd.
Dr. Öğr. Üyesi H. Yağmur Sevinç AKIN Viranşehir Sağlık YO Kalite Komisyon Üyesi, Müdür.
Dr. Öğr. Üyesi Seyit Ahmet ÇAPAN Yabancı Diller YO Kalite Komisyon Üyesi, Müdür.
Öğr. Gör. Nuray Işık USLU Organize Sanayi Bölgesi MYO Kalite Komisyon Üyesi, Birim  Temsilcisi
Öğr. Gör. Sinem BARUT KIRAT Sağlık Hizmetleri MYO Kalite Komisyon Üyesi, Müdür Yrd.
Öğr. Gör. Hazer ABA Sosyal Bilimler MYO Kalite Komisyon Üyesi, Müdür Yrd.
Öğr. Gör. Abdulkadir Yıldırım Teknik Bilimler MYO Kalite Komisyon Üyesi, Müdür Yrd.
Öğr. Gör. Müslüm YILDIZ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kalite Komisyon Üyesi, Daire Bşk.
Yunus KEKİL Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Kalite Komisyon Üyesi, Daire Bşk.
Mehmet Emin ÇOBAN İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Kalite Komisyon Üyesi, Daire Bşk.
Muhammed Mesud BADILLI Öğrenci Kalite Temsilcisi (Genç Kalite Topluluğu Başkanı) Kalite Komisyon Üyesi