Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümlerinin uluslararası akreditasyon çalışmaları kapsamında Takım Başkanlığı MÜDEK(Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) olan değerlendirme toplantıları gerçekleştirilmektedir. 11.04.2021-13.04.2021 tarihleri arasında devam edecek olan toplantılar zoom programı üzerinden online yapılmaktadır. Üniversitemiz, Mühendislik Fakültemiz ve İnşaat-Makine Mühendisliği bölümlerimiz için son derece önemli olan bu değerlendirme toplantılarının 2. oturumuna   Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ekibi katılmıştır. Toplantıda Yüksek Öğretim Kalite Güvencesi kapsamında üniversitemiz kalite politikası çalışmaları anlatılarak,  MÜDEK ekibinin değerlendirmelerine yönelik soru-cevap odaklı bilgilendirmeler yapılmıştır(11.04.2021).