Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü kalite çalışmaları kapsamında ulusal standardizasyon kalite belgesi TS EN ISO: 9001 alma süreçleri çalışmaları devam etmektedir. Bu kapsamda ZOOM programı üzerinden online gerçekleştirilen toplantıda Öğrenci İşlemleri için kullanımda olan formlarda düzenleme ve değişikliğe yönelik çalışmalar yapıldı. Formların nihai şekli görüşüldü ve kararlaştırıldı. Ayrıca toplantı kapsamında Yapı ve Teknik İşler Daire Başkanlığı form çalışmaları görüşüldü. Fikir alış-verişinde bulunuldu. Toplantıya Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kalite Komisyon Üyeleri, Sosyal Bilimler Enstitüsü Kalite Komisyon Üyeleri, Fen Bilimleri Enstitüsü Kalite Komisyon Üyeleri, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kalite Komisyon Üyeleri ve Yapı ve Teknik İşler Daire Başkanlığı Kalite Komisyon Üyeleri katılım sağladı.