TS EN ISO 9001 DENETİMİ BAŞLADI
Üniversitemizde TS EN ISO 9001 denetimi başladı. Üniversitemizde beş fakülte ( Tıp Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi), üç enstitü ( Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü), iki meslek yüksekokulu ( Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO, Şanlıurfa Teknik Bilimler MYO) ve iki daire başkanlığı (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Yapı ve Teknik İşler Daire Başkanlığı) toplamda on iki birimimiz için TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi denetimi 15.11.2021-17.11.2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir. Denetim ekibinde; Gaziantep Bölge Müdürü Rıza Buğra Alp Giray OKUMUŞ'un yanı sıra, Serdar YILDIZ, Mehmet TUNÇER, Ebubekir YILANCI, Sinan BİTEN, Ahmet Naci KILINÇOĞLU, Mehmet Sırrı SAVAŞ ve Şanlıurfa İl Müdürü Hacı Ömer KAHRAMAN yer almaktadır. TS EN ISO 9001 tetkik çalışmaları öncesi gerçekleştirilen açılış toplantısına Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet HANÇER, Genel Sekreter Zübeyir ZORLU ve Kalite Koordinatörlüğü ekibi katılmıştır.