Kurumsal Akreditasyon Çalışmaları (KAP) kapsamında, üniversitemiz tüm birimlerinin kendi "Birim İç Değerlendirme Raporları" nı (BİDR) hazırlanması ve web sayfalarında yayınlamasına dair toplantı yapıldı. Toplantıda Kurumsal İç Değerlendirme Raporu (KİDR) örnek gösterilerek Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR) için hazır şablon ve hazırlama klavuzu anlatıldı. Hazırlanacak raporların metin ve kanıt kısımlarının oluşturulma şekli, kanıtların muhafazası, kanıtlara link bağlanması ve nihai raporun birimin kendi web sayfasında yayınlanması gibi unsurlara dair yapılan sunum sonrası soru-cevap kısmı ile toplantı sona ermiştir. Zoom programı üzerinden online yapılan toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Prof. Dr. Murat Demir, Prof. Dr. Nihat DENEK, Kalite Koordinatörlüğü ve Üniversitemiz Birimlerinin Kalite Komisyon Üyeleri katılım göstermiştir.