Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı, yükseköğretim kurumlarında kalite güvencesi sisteminin kurulması, paydaşlar tarafından içselleştirilmesi, kurum geneline yaygınlaşmasını sağlamak ve kalite güvencesine yönelik yenilikçi uygulamaların, ulusal ve uluslararası kurum ve kişilerin bilgi birikimleri ve tecrübelerinin paylaşılmasına aracılık etmek amacıyla "YÖKAK Kalite Buluşmaları-3" etkinliğini düzenlemiştir. Çevirimiçi olarak organize edilen etkinlikte International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education (INQAAHE) Başkanı Dr. Deborah Adair "Kalite Güvencesi ve Kurumsal Akreditasyonda Uluslararası Eğilimler (International Trends in Quality Assurance and Institutional Accreditation)" konulu deneyimlerini paylaşmıştır. Zoom programı üzerinden online olarak düzenlenen toplantıya Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Zerife YILDIRIM ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cengiz KESİK katılım göstermiştir.