Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 2019 yılında öğrencilerin kalite güvencesi sistemine katılımlarının arttırılması amacıyla oluşturulan YÖKAK Öğrenci Komisyonu'nda 2022-2023 Akademik Yılında görev yapmak üzere yeni üyeler belirlenecektir. Yükseköğretim Kalite Kurulu, Kurul Öğrenci Üyesi ve Öğrenci Komisyonu Yönergesi bağlamında yürütülecek olan üye belirleme sürecine ilişkin bilgiler www.yokak.gov.tr adresinde ilan edilmiştir. 

Sevgili Yükseköğretim Öğrencileri,

Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu, yükseköğretim alanında kalite kültürünün yaygınlaştırılması, kalite süreçlerinin içselleştirilmesi ve öğrencilerin kalite güvencesi sistemine katılımlarının artırılması amacıyla ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmalar yürütmek amacıyla oluşturulmuştur. 

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurul Öğrenci Üyesi ve Öğrenci Komisyonu Yönergesi bağlamında, 2022-2023 akademik yılında Komisyonda görev yapmak üzere yeni üyeler belirlenecektir. Üyelik için başvurular aşağıdaki linkte yer alan “Başvuru Formu” üzerinden yapılacaktır. Başvuru sürecine ilişkin detaylar “Başvuru Rehberi”nde sunulmuştur.

Başvuru Takvimi

Başvuru Tarihleri

31 Ekim 2022-11 Kasım 2022

Ön Değerlendirmenin Yapılması

14-18 Kasım 2022

Mülakat

24-25 Kasım 2022

Başvuru Sonuçlarının İlanı

01 Aralık 2022

Başvuru Formu için tıklayınız.

Başvuru Rehberi için tıklayınız.

 

BAĞLANTILAR

        Yüksek Öğretim Kalite Kurulu