Üniversitemiz Daire Başkanlıkları 2023 Yılı Raporlarını Üniversitemiz Yönetimine Sundular

Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi (KYS) çalışmaları kapsamında Daire Başkanlıklarımız, 2023 yılı Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS) hedef ve gerçekleşmelerini, Birim İç Değerlendirme Raporlarını (BİDR) 29 Şubat 2024 tarihinde Üniversitemiz Yönetimine sundular.
Toplantıya, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, İdari Mali İşler Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı, SKS Daire Başkanlığı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Birim Yöneticileri ve Birim Kalite Elçileri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat DENEK, Genel Sekreter Zübeyir ZORLU ve Kalite Koordinatörlüğü Birimi katılım gösterdi.
Sunumlardan sonra yapılan değerlendirmede; hedefler ve gerçekleşmeler, KYS talep yönetim verileri ve yapılan iyileştirmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.