Harran Üniversitei Kalite Koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi(KYBS) 2021 yılı II. dönem veri girişleri toplantısı yapıldı. Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat DEMİR, Genel Sekreter Zübeyir ZORLU ve Kalite Komisyon Üyeleri olarak Doç.Dr. Arif PARMAKSIZ, Dr. Öğr.Üyesi İ.Hakan KARAÇİZMELİ, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ünal BOYRAZ, Dr. Öğr. Üyesi Ömer SABUNCU, Dr. Öğr. Üyesi Zerife YILDIRIM ile Kalite Koordinatörlüğü Üyeleri ve Üniversitemiz tüm birimlerine ait Birim Kalite Komisyon Üyeleri katılmışlardır. Toplantı içeriğinde, birimlere özgü parametre tanımlaması yapılan KYBS'de 2021 yılı Gerçekleşen veri girişleri, 2022 yılı için yıllık Hedef veri girişleri ve risk analizleri için yine birimlere özgü tanımlaması yapılan risklere ait Etki ve Olasılık değerleri veri girişi konuları görüşüldü. Soru cevap kısmı ile toplantı son buldu.