Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi (KYS) çalışmaları kapsamında Fakülteler, Yüksek Okullar, Meslek Yüksek Okulları ve Enstitülerimiz 2023 yılı Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS) üzerinden hedef ve gerçekleşmelerini, Birim İç Değerlendirme Raporlarını (BİDR) Üniversitemiz Yönetimine sundular.

Toplantılar 11.03.2023 tarihinde Fakülteler için, 12.03.2023 tarihinde Yüksek Okullar için, 13.03.2023 tarihinde Meslek Yüksek Okullarımız için, 14.03.2023 tarihinde Enstitülerimiz için çevrim içi yapıldı. Toplantıya Kalite Yöneticileri, Akademik Kalite Elçileri, İdari Kalite Elçileri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat DENEK ve Kalite Koordinatörlüğü Birimi katılım gösterdi.

Sunumlardan sonra yapılan değerlendirmede; hedefler ve gerçekleşmeler, KYS talep yönetim verileri ve yapılan iyileştirmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Alınan Kararlar Kısaca;
  1. Birimlerin ziyaret edilmesi,
  2. Anketlere katılım oranları arttırılması için çalışmaların yapılması,
  3. Öneri ve Şikayetlerin KYS Sistemi üzerinden alınması,