Tıp Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Şanlıurfa Teknik Bilimler MYO 2022 Yılı Sunumları
Tıp Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2022 Yılı Raporlarını Üniversitemiz Yönetimine Sundular. Üniversitemiz Akademik Birimleriden Tıp Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu; 2022 yılı çalışmalarını, Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS) hedef ve gerçekleşmelerini, Birim İç Değerlendirme Raporlarını (BİDR) üniversitemiz yönetimine sundular. Rektörlük Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat DENEK, Tıp Fakültesi olarak; Dekan Prof. Dr. Halil ÇİFTÇİ, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fuat DİLMEÇ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Evren BÜYÜKFIRAT, Fakülte Akademik Kalite Elçileri Doç. Dr. Dursun ÇADIRCI ve Dr. Öğr. Üyesi Uğur ŞEKER, Fakülte Bölüm Başkanları katılım gösterdi. Veteriner Fakültesi olarak; Dekan Prof. Dr. Nihat DENEK, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer KORKMAZ, Dekan Yardımcısı ve Fakülte Akademik Kalite Elçisi Doç. Dr. İsmail DEMİRCİOĞLU, Fakülte Bölüm Başkanları katılım gösterdi. Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak; Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan ŞAHİN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cihat BENGİ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cihan AYHANCI, Meslek Yüksekokulu Akademik Kalite Elçisi Öğr. Gör. Ersan KIRAR, Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanları ve Kalite Koordinatörlüğü Birimi katılım gösterdi.