Harran Üniversitesi kalite yolculuğunda eğitimlerine  devam etmekte.

Kalite Koordinatörlüğü tarafından Toplam Kalite Yönetimi Temelleri ve Bileşenleri Eğitimi ve HRÜ 2019-2023 Stratejik Planı Tanıtımı konulu eğitim programı düzenlendi.
Osmanbey Yerleşkesi Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Harran Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, akademik ve idari kalite elçileri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’in Yaptığı konuşmasında, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından belirlenen usul ve esaslar doğrultusunda yapılacak çalışmaların önemini vurgulayarak “Kurumsal Bilgi Sistemi ve Kalite Güvence Sistemini” kurmak, Üniversitemizin kurumsal göstergeleri belirlemek ve kurumsal hafızanın oluşmasında çok önemli olduğunu ifade etti. Sonrasında Rektörümüz; “Kalite Elçilerine” yönelik yapılan bu eğitimlerin aksatılmadan devam ve takip edilmesinin gerekliliği üzerinde durdu. Rektörümüz ayrıca; “Kalite Elçilerine” düşen görevlerin çok önemli olduğunu çünkü “Kurumsal Bilgi Sistemi ve Kalite Güvence Sistemini” üniversitemizde aktif şekilde işleyebilmesi “Kalite Elçilerine” bağlı olduğunun önemi vurguladı. Bu konuda “Kalite Elçilerine” sonsuz güveninin olduğu ifade ederek bütün katılımcılara hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, “Toplam Kalite Yönetimi Temelleri ve Bileşenleri Eğitimi ve HRÜ 2019-2023 Stratejik Planı Tanıtımı” konusunda sunumlarını gerçekleştirerek, Üniversitenin stratejik planı ve hedefleri doğrultusunda, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idari hizmetlerin değerlendirilmesi ve kalitesinin geliştirilmesi ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Program yapılan değerlendirme anketi ile son buldu.

 
 

 
 

BAĞLANTILAR

        Yüksek Öğretim Kalite Kurulu